Varm choklad med marshmallows?

10
Roy Jacobson asked a question: Varm choklad med marshmallows?
Asked By: Roy Jacobson
Date created: Wed, May 5, 2021 9:52 PM
Date updated: Sat, Oct 1, 2022 11:32 AM

Content

Video answer: ♥ varm choklad med marshmallows

♥ varm choklad med marshmallows

Top best answers to the question «Varm choklad med marshmallows»

Gör så här

  1. Häll mjölken i en kastrull.
  2. Tillsätt kakao och socker och vispa noga.
  3. Värm chokladen tills den nästan kokar.
  4. Lägg marshmallowsen i en stor kopp. Häll den heta chokladen över. Servera genast.

Video answer: Varm choklad bomber

Varm choklad bomber

9 other answers

Gör så här. Vispa ihop kakao, socker och lite av mjölken i en kastrull. Tillsätt resten av mjölken under vispning och värm chokladen. Servera chokladen varm med vispad grädde och marshmallows rullade i kakao.

Recept på lyxig varm chokladdryck med fluffiga marshmallows. Du blandar enkelt ihop drycken av mjölk, kakao och socker. Lägg marshmallowsen i en kopp och häll chokladen över. Oemotståndligt!

Hacka chokladen och lägg i botten på en kopp. Värm mjölken försiktigt i en kastrull till rykpunkten (ca 65°) och vispa till ett mjukt skum. Häll mjölken över chokladen men spar skummet. Rör om tills chokladen smält och skeda på skummet.

Så här gör jag min godaste choklad: Rör samman 2 msk kakao med 2 msk råsocker och en nypa vaniljpulver. Tillsätt en skvätt mjölk och rör slätt. Tillsätt ytterligare cirka 4 dl mjölk. Värm på spisen och servera med lättvispad grädde. De rosa hjärtformade marshmallows’arna på bilden är grymt goda.

Varm choklad med marshmallows Ingredienser 2 dl mjölk 0.5 msk kakao 1 msk socker Topping marshmallows mörk choklad, att riva över

Ingredienser 4 dl mjölk 40 g choklad, mjölk eller vit 4 msk minimarshmallows 1 dl grädde, vispad

Alla gillar en kopp varm choklad, prova med marshmallows eller lätt vispad grädde. Här finns vår chokladdrcyck.

Gör så här Koka upp mjölken. Rör i socker och kakao tills allt blandats väl. Häll upp i kopp eller glas, toppa med en chokladbit av din favoritsort i varje glas och två marshmallows. Pudra över...

2 msk kakao. 2 msk strösocker. 2 dl Coop minimarshmallow. Gör så här. Vispa grädden fluffig. Värm mjölk, kakao och socker i en kastrull. Häll upp chokladen i 4 stora glas och toppa med grädde och marshmallows. Lägg i inköpslista Dela.

Your Answer

Video answer: Julkalender 2021 - lucka 10

Julkalender 2021 - lucka 10